50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

BESPLATAN KULTURNO-ZABAVNI PROGRAM TOKOM VIKENDA U BEOGRADU

0

Ako još uvek niste ipslpanirali kako da provedete vikend, koji je pred nama, donosimo vam nekoliko predloga. Možete da se opustite i da provedete prijatne trenutke u besplatnom kulturnom i zabavnom programu na različitim lokacijama u gradu.

Kada je u pitanju subota, 21. jul, u okviru programa Leto na keju u Zemunu, sa početkom u 18.30h zabavljaće vas Dia muzički centar, a očekuje vas koncert i gostovanje Darije Vračević. U okviru Bojčinskog kulturnog leta od 20h možete posetiti besplatan koncert benda Ivica i Gagi i Log In Band (rock). Nešto kasnije, od 21h na Beer gardenu (Ada Ciganlija) nastupaju Trigger i BandX, a biće organizovan i moto skup.

Ljubitelji filmova u nedelju, 22. jula, u okviru Fimstreet-a 2018 mogu da pogledaju The Greatest Showman. Ovaj orginalni mjuzikl režirao je Michael Gracey. Veličanstveni šoumen je film koji govori o želji da se ni iz čega stvori nešto, o uspehu i rađanju šoubiznisa. Vizionari ostvaruju svoj san i stvaraju svetsku senzaciju-cirkus. Projekcija se održava u SC Rajićeva, a početak je u 20.30h.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

Istog dana, u istom terminu (nedelja u 20.30h) u Tašmajdanskom parku, u okviru manifestacije Kultruno leto na Paliluli 2018, sjajna Vesna Stanković odigraće monodramu Lina, od kamena tvrđa. Priča je smeštena u prvu polovinu prošlog veka i prati život žene sa sela, a zbog snage i emocija mnogi je porede sa delom Petrijin venac. Reč je o istinitoj priči o ženi koja nakon gubitka dece i muževa želi da pronađe smisao i suštinu života. Ova žena je stub kuće i simbol majke, koja želi da očuva dom. Za ovu ulogu Vesna Stanković je dobila dve Zlatne kolajne na Festivalu monodrame i pantomime u Zemunu, nagradu za najbolju žensku ulogu u Istočnom Sarajevu i nagradu za nabolju glumicu festivala u Korči.

Za najmlađe posetioce drugog dana vikenda (nedelja, 21. jul) pripremljen  je program Škola znanja na Tašmajdanu. Program počinje u nedelju u 12h.

Pročitajte i:

NOVOBEOGRADSKE LETNJE VEČERI ZA NAJMLAĐE

EXIT FESTIVAL „NO SLEEP“ U BEOGRADU

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar