#BEOGRADUZIVO – PRIDRUŽITE SE GALERIJI NAJLEPŠIH SLIKA BEOGRADA (FOTO)

0

Ukoliko nas već ne pratite na Instagramu, toplo preporučujemo da nam se i tamo pridružite i pokažete nam vaš pogled na Beograd! U moru loših vesti, radova, gužvi, protesta,  između ostalog, i ove fotografije nam svima pomažu da se setimo zašto volimo Beograd i zašto Beogradski duh opstaje kroz sve izazove.

Sada već imamo preko 10.000 fotografija obeleženih sa #beograduzivo na ovoj društvenoj mreži i trudimo se svakodnevno da prenesemo što više vaših fotografija svim pratiocima.

Pogledajte neke fotogafije koje smo izdvojili za ovu objavu, a ostale na profilu – @beograd.uzivo.

 

View this post on Instagram

 

„Shvatio sam da život može da bude veoma interesantan i lep ako se gleda iz jednog ugla, a ružan ako se gleda iz drugog. Ja sam našao ugao u kome mi je uvek lepo.“ Mija Aleksić _________ Tagujte vaše fotografije Beograda za objavu na našem profilu sa #beograduzivo _________ Sva prava zadržava All rights reserved 📷 @beograd.uzivo __________ #serbia #bg_ulice #ig_worldclub #ig_europe #ig_europe #stars #bestofbelgrade #top_europe_photo #topbelgradephoto #canonserbia #all2epic #ig_world_photo #ig_serbia #ig_longexposure #belgrade #ig_belgrade #dnevnadozabeograda #europe_perfection #ig_planet_earth #avala #spomenikneznanomjunaku #milkywaychasers #nightphotography #stars #starsphotography #instagood

A post shared by Beograd Uživo (@beograd.uzivo) on

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar