BARIKADE, METAL DETEKTORI, OBEZBEĐENJE – VELIKE MERE BEZBEDNOTI U CENTRU

0

BARIKADE, METAL DETEKTORI, OBEZBEĐENJE – Novogodišnji praznici stižu, a kao što vam je već poznato u samom centru grada odnosno kod Doma Narodne skupštine organizovan je doček na otvorenom gde se očekuje oko 100.000 Beograđana.

Tim povodom organizatori festivala su u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjim poslova pokrenuli veći broj bezbednosnih mera kao što su betonske barikade, metal detektori, fizičko i tehničko obezbeđenje na ulazima. Oko Trga Nikole Pašića biće postavljeni kamioni gradskih preduzeća, kao svojevrsno obezbeđenje, a na kompletnom potezu biće raspoređeni i policajci, u uniformi i civiu.

Ukoliko planirate da Novu godinu dočekate na Trgu bitno je znati da je zabranjeno unošenje bilo kakvih predmeta kojima mogu povrediti sebe i druge, posebno vatreno i hladno oružje. Biće postavljeni metal detektori i metalne barijere koje će usmeravati posetioce. Takođe, biće onemogućen ulaz sa nekih drugih strana koje nisu ograničene barijerama.

Obratite i pažnju kako i kuda dolazite jer će već oko 18h deo oko Doma Narodne skupštine biti zatvoren za saobraćaj, dok će se vozila preusmeravati drugim ulicama. Biće izmenjen i javni gradski prevoz koji prolazi ovim delom grada.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJA


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar