APLIKACIJA „PRUŽI KORAK“ PONOVO U FUNKCIJI

0

Prošlog meseca završila se, vrlo uspešno, druga akcija Pruži korak, u kojoj su tada mogli da učestvuju svi dobre volje.

Pešačenjem građana Srbije humanitarna akcija obezbedila je čak 50.317.189 dinara. Nurdor je obavestio sve da će od 15. novembra aplikacija ponovo biti u funkciji. Ovog puta, humanitarna akcija će trajati do 31. decembra, pa su zbog dužine akcije promenjeni uslovi. Sada će 1 kilometar biti jednak 10 dinara.

Linkovi za aplikaciju Pruži korak su u nastavku:

App Store (za iOS): PRUŽI KORAK
Play Store (za Android): PRUŽI KORAK

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar